Tuesday, November 17, 2009

BIO PURE KEN Series by ELKEN

Assalammualaikum semua, nak bg tahu schedule minum air suam and ni untuk korang,.. kalau korang dah liat sangat nak minum air suam.. Buat schedule macam aku nih.. Mudah dan punctual.. Hehehe...

6.00 am   : Bangun tido terus minum segelas Air Suam, baik untuk kesihatan.. Lepas minum baru mandi dan gosok gigi.
8.00 am   : Minum segelas Air Suam
10.00 am : Minum segelas Air Suam
12.00 pm : Minum segelas Air Suam
2.00 pm   : Minum segelas Air Suam
4.00 pm   : Minum segelas Air Suam
6.00 pm   : Minum segelas Air Suam
8.00 pm   : Minum segelas Air Suam
10.00 pm : Minum segelas Air Suam
12.00 pm : Minum segelas Air Suam sebelum tido..

Air amat penting untuk kehidupan seharian kita.. Setiap apa yang kita buat, adalah berpunca dari air.. Kalau air xda.. Korang nak bercakap pun susah tau....

Kalau korang nak beli machine air Reverse Osmosis (R.O), aku prefer kat korang brand ELKEN.. Pernah dengar nama company ELKEN?? Kalau korang tak tau, meh aku bg tau.. ELKEN ni syarikat yang membekal produk kesihatan.. Produk yang tak dijual di Malaysia, diambil dan dijual di Malaysia.. Penjenamaan melalui nama ELKEN.. Salah satu produk yang bagus dan company ni jual adalah:-


.Bio Pure Ken R.O Water Purification System Series.

 
KEFLEKSIBELAN SEMPURNA

Bio Pure Ken menggunakan Teknologi Canggih 5-Peringkat Sistem Penulenan R.O yang sempurna. Sistem berpaten Elken yang eksklusif dapat menyingkirkan hampir semua jenis bahan pencemar, malah partikel termasuk bakteria dan virus sekecil 0.0001 mikron bersamaan 500,000 kali lebih halus daripada garis pusat sehelai rambut - demi menghasilkan air (H2O) tulen yang sempurna. Mempunyai suhu panas, sejuk dan suhu bilik. Bio Pure KEN adalah salah satu daripada 3 penerima WQA Gold Seal dari seluruh dunia dan ELKEN sahaja penerima dari Asia. Memenangi anugerah dari Geneva International Exhibitions dan juga dari the Reader’s Digest Gold Trusted Brand Award for 2 consecutive years in Malaysia!!

Bio Pure Ken ialah sistem yang pertama di rantau ini yang menggabungkan pelbagai teknologi penulenan air terbaik ke dalam satu sistem tunggal yang sempurna.
- Yang pertama dalam menggabungkan teknologi Osmosis Songsang (R.O), Penapis Karbon Teraktif dan Bio Seramik.
- Sistem Elken yang paling mampu dimiliki, direka bentuk daripada asas supaya mudah dan murah diselenggarakan, menjimatkan wang anda dari permulaan.
- Disokong oleh rangkaian perkhidmatan dan sokongan yang komprehensif demi memberikan kemudahan dan ketenangan jiwa..

"Keajaiban alam semulajadi menghasilkan air tulen, tetapi kita memerlukan sebuah sistem yang lengkap demi memperolehi air tulen yang sempurna! Hanya H2O, seperti yang dihasratkan alam : bebas daripada biologikal, bahan pencemar organik dan bukan organik, serta produk sampingan disinfeksi. Dengan penglaman melebihi 30 tahun dalam industri rawatan air, saya percaya bahawa tidak ada sistem penulenan air yang setanding dengan BIO PURE KEN - ia merupakan pelaburan yang tepat dan asas kesihatan yang luar biasa."
- Michael R. Long
Pakar Air Bertauliah VI (Peringkat Tertinggi)
Penulis dan Penceramah Peringkat Antarabangsa.

"Air dikatakan sebagai sumber kehidupan. Ini menjelaskan mengapa alam menulenkan Air melalui prosesnya yang luar biasa. Namun, apa kata jika terdapat satu cara untuk menjadikan air tulen lebih baik - menjadikan air tulen itu sempurna?


Memperkenalkan Sistem BIO PURE KEN baru. Sistem penulenan air yang paling semurna dan canggih untuk menyingkirkan hampir SEMUA jenis bahan pencemar, termasuk yang ditinggalkan oleh sistem lain - untuk menghasilkan Air Sempurna."


 .Bio Pure KEN 2 R.O Water Purification System.

Aku diperkenalkan dengan BIO PURE KEN Series ni oleh pak teh aku.. Dia ada mesin nih.. So, kami buat la test.. Diantara air masak yang guna cerek tu, air paip rumah and air dari mesin BIO PURE KEN 2..

Fuhh.. memang terkejut ngan keputusan nyer.. Mana taknya.. Air dari cerek tu bertukar warna kehijauan.. Bermakna ada sisa besi.. Air paip lagi la.. Warna coklat.. Ada alga la.. Ayoo.. Kembang tekak aku.. Tapi!! air dari BIO PURE KEN.. kosong.. bersih.. clean and clear..

Kekadang aku terfikir.. macam mana la org yang makan ubat doktor kasi tu minum ngan air cerek tu.. Patut la tak berkesan ubat2 sekarang ni.. Sebab air yang kita minum tu lagi kuat "effectnyer" dari ubat yang kita makan..

Aku ada gak guna water filter.. Brand Sky III.. Orang tu datang rumah, cerita pung pang pung pang masa tahun 2006 tak silap aku.. Aku memang nak cari water filter.. Tanpa pikir panjang terus beli.. Tak terfikir pun nak buat ujian air.. Hrmm.. Aku minta la pakteh aku ni buat test kat air water filter tu... Rupa2nyer sama jer result ngan air paip.. Kurang ajar punya syarikat.. Tipu aku.. Dah le RM 2,000 +++.. Walaupun aku bayar bulan2 rm 70.. Tapi begang jugak la kan.. Aku terus pulangkan balik.. So, kami semua menggunakan BIO PURE KEN 2.. Ada air panas dan suhu bilik.. Best.. Walaupun mahal skit... Tapi berbaloi-baloi.. Kalau korang nak aku buat ujian air kat rumah korang, hubungi aku yer.. Bila2 masa boleh set masa.. So, kita sama2 buat ujian.. Ternyata sihat dan bersih.. Aku akan dieskot oleh pakteh aku juga nanti.. Dont worry.. Dengar je dulu.. If taknak takpe..

Hubungi Rabiatul Adawiyah di
no : 012-2396107
emel : rabiatuladawiyah87@gmail.com

5 comments:

  1. juz try it and gt a health full life

    ReplyDelete
  2. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom buat cbp (crown business plan) dengan rangkaian saya..
      www.facebook.com/ArenaElken

      Delete
  3. Salam..berapa harga yg ada air panas+ suam tuh? Sye member elken tp xaktif n dh lama xbeli barang..

    ReplyDelete
  4. Sy rase nabi Muhammad s.a.w bgn pg minum air sejuk y bkan dri dlm peti..bukan minum air suam..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin